Kom just på..

..att jag har namnsdag idag =D!
Det är nämligen Helena o det heter jag i mellannamn ;), så grattis till alla som heter Helena. Mamma och Karolina inräknat där.
♥♥


Härlig sommardag

Heej :), har ni haft en bra dag? Jag började dagen kl 11:15 när jag vaknade, det var verkligen superskönt att sova länge!! Det är nog något som alla uppskattar =P. Iaf så gick jag upp o åt frukost, så sa mamma att Eve hade ringt medans jag sov så när jag var klar ringde jag upp henne. Vi pratade lite o så började jag göra mig iordning för att gå till henne. Jag lyckades att bli klar med att ta på mig kläder o sminka mig på bara ca 25minuter ;)hehe. Så jag gick väll hemifrån strax efter 12, o så mötte Eve& Alex mig på halva vägen ungefär. Vi gick hem till henne o där så spelade Alex gitarr o Eve sjöng en låt som hon skrivit själv, och jag blev super imponerad!! Asså jag har hört henne sjunga förut så jag vet att hon sjunger jättebra, men att hon kunde skriva så bra låtar själv visste jag inte. Så Eve gumman du ska va stolt över dig själv =D! Sen gick vi ner till hennes studsmatta o skulle hoppa lite, så kom nån med den bra iden att vi även skulle ha vattenspridare på, så att den sprutade över studsmattan =P.. Hehe ja det var ju kul, men jag vågade inte göra så mkt. Det var mest Eve, hennes brorsa Sebastian o Alex som hoppade o gjorde volter o allt ;) jag hoppade bara vanligt. Så sen var vi ju dyblöta hehe!! Vi satt först en stund i solen o torkade lite innan vi gick upp till uteplatsen. Alex försökte lära oss att spela lite gitarr ;), jag o Eve lyckades iallafall spela lite av Enrique Inglesias låt Hero tsm. Sen blev det lite lunch, Eves pappa grillade hamburgare. Sen var Alex tvungen att gå så vi följde med honom ner till busshållplatsen, där vände vi o gick tillbaka upp. Då satt vi i hennes rum o pratade bara, innan jag oxå skulle gå. Så min dag har med andra ord vart jätte härlig! En super sommardag.
♥♥♥

Motala 28/7-30/7

Heejs :) jag kom hem för ca 50 minuter sedan. I det här inlägget tänkte jag skriva lite om dagarna i motala o bilderna lägger jag upp i ett annat ;)

MÅNDAG;
Vi åkte från Tungelsta vid 10 på morgonen o kom inte fram förrens typ kl 14:00. När vi kom fram till stugan vi hyrt i Varamon, campingen hette Furulid, så packade vi i upp alla grejjer o så. Lite senare sen så fixade pappa middag o efter det gick vi ner på strandpromenaden o gick, tittade på utsikten över vättern, vi satte oss oxå o tog en glass. Efter en stund när vi hade kommit tbx till stugan så kom Lenas kusin Roger o hans sambo Jenny o "hälsade" på.

TISDAG;
Jag, Karolina, Tindra och Pappa gick ner till stranden o badade, medans Lena tog med sig Tyra &Tesla till hennes moster(tror jag det va). Vi satt mäst vid strandkanten med Tindra så att hon kunde leka i vattnet o så. Hon tyckte oxå att det var jätte kul o stänka vatten, så ett mindre vattenkrig utbröt =P hehe.. Frammot eftermiddagen så åkte vi till en till av Lenas kusiner, Maria och hennes familj o fikade. På kvällen köpte vi en engångsgrill o grillade. O så kom Krister (Lenas kusin =P) lite senare o va där under kvällen.

IDAG;

Imorse när vi vaknade så började vi städa ur stugan nästan på en gång, och åkte väll därifrån strax innan 12. Då åkte vi ner till hamnen o åt lite glass. O efter det åkte vi till Lenas mammas o morbrors grav..
Sen satte vi oss i bilen o gasade mot sthlm ;) hehe. Jag och Karolina satt o lyssnade på musik större delen av tiden.
Och så kom vi väll hem för lite mindre än en timme sen.

Så det var väll ungefär allt vi gjort under dem här dagarna. Det blev ju inte så länge men det är ändå skönt att bara komma hemmifrån lite, och snart åker vi ju ändå till Kreta! =D
♥♥

söndag

Heejs, sitter här hemma hos pappa nu.. Imorn åker vi till Motala och är där tills på onsdagen, så under dom dagarna blir det inge bloggning :S. Får se om jag hinner skriva nåt mer under dagen. Annars får ni ha det så bra!! Och mobilen är alltid me så är det nåt är det bara att skicka ett sms eller ringa ;)!
PUSS♥♥

Jag har fått färg!

Ja rubriken säger väll det jag vill ha sagt egentligen ;). Jag har vart på gålö havsbad idag (igen) med mamma, Karolina och mormor. Det har vart otroligt skönt att bara ligga där o inte behöva tänka på nånting.. O jag har fått rejält med färg enligt mig själv!! =D O ikväll blire myskväll med mams och Karolina framför TV:n, man får ju inte missa Sommarkrysset när EMD ska uppträda =P..

     
 
♥♥♥

Mamma mia!

Hejj nu är vi hemma!
Vi har ju somsagt vart o sett mamma mia! på heron city, jag mamma& Karolina :). Det har vart jättemysigt o filmen var super bra!, Jag älskar den!! Gud jag rekommenderar den starkt. Många bra ABBA låtar är med i filmen o dem framförs av skådespelarna..
♥♥


 

*stolt*

Heejs svejs! Kom hem för en liten stund sedan, jag och Karolina har vart ute o gått *stolt* ;). Det blev dock inte så länge bara ca 40 minuter för det var så jäkla varmt men ända jag känner mig duktig, hehe..
Så jag ska strax ta och hoppa in i duchen o sen klä på o fixa mig. Ikväll blire bio med mamma & Karolina, vi ska se "mamma mia" =D ska bli jätte mysigt.
Hejj så länge♥

24 Juli

Heejs =D
Gud så varmt det har vart idag! Men man ska inte klaga, vi vill ju ha värme, elr hur? ;) Iaf idag så har jag vart inne i stan med syster, har haft det väldigt mysigt. Kom hem med ett par örhängen som jag verkligen gillade, dem är typ "bamboo"-stil. Har velat haft de länge, egentligen så ville jag ha i guld men det fanns inte och jag hittar inte det nån stans så jag fick nöja mej med dem trots att dem är typ lite svart/guld,, aa lite svårt att förklara färgen men..Nu på kvällen har mamma jobbat oxå så vi har vart hemma själva :P. Hehe o jaa vi har haft kul =D, satt en stund o solade på balkongen innan vi började med maten. Vi gjorde pastasallad o jag måste bara säga att den blev supergod! Jag blev jätte nöjd, o så la jag upp det fint på tallriken så det såg jätte fint ut. Så Karolina jag säger bara att vi måste börja laga lite mer mat tillsammans du& jag heehe :P, får vi hade sperkul! (Imorn lägger jag upp lite bilder som vi tog under tiden vi lagade mat..)
♥♥♥

Lite bilder från idag;


        
(Jag som dammsuger =P, jag tapade ett glas pågrund av historiens största skalbagge,, haha)


   

Gålö Havsbad

Hejjs =D! Haft en bra dag?
Jag har vart med syster på Gålö havsbad o solat ;) mysigt mysigt! Och håller ni inte med om att idag va den varmaste dagen på länge.. Iaf så åkte vi tidigt imorse så vi var väll där vid halv 12 tiden. Och kom hem igen vid 4. Och på dem ca 2,5 timme som vi vär där och solade så fick jag faktiskt väldigt mkt färg. O jag är helt röd i ansiktet och så svider det lite.., men jag hoppas att det lägger sig till imorn..


(Lägger in lite bilder från dagen i ett senare inlägg.)

Gårdagens

Idag har jag bara vart hemma o slappat :/..
Tänkte bara släna in en bild på gårdagens klädval ;)



                                                                                        
  

=D

Så, nu äntligen funkade det att ladda in bilder ;)
Så här kommer lite bilder från bion igår;



  

 


?

Åhh! det funkar inte..
Jag försöker lägga in bilderna från igår,, men det funkar inte. Vet inte vad jag gör för fel!

Step Up 2 The Streets

Heej , idag vaknade jag vid 12! Det var verkligen super skönt att få sova ut, jag har gått upp tdigt flera dagar i rad.. Tog det först bara lungt, åt frukost och slappade lite i soffan. Sen kom Eve, vi satt o pratade lite o kollade på datan efter ngn bra biofilm. Och tillslut så bestämde vi oss för att gå på
Step Up 2 The Streets
, och den var jättebra!! Så vi åkte till Heron City o för att fördriva tiden innan filmen började så gick vi in på media markt o kolade lite haha =P..
När vi sen kom inn i biosalongen ca 30 minuter innan filmen skulle börja så var vi helt själva haha =P så vi tog lite kort, lägger upp dem senare.



Jag älskar känslan man får av såna här filmer, när alla i dansgruppen lixom verkligen är som en familj o gör allt för varandra...

mariefred

Heejs ;), idag har jag vart i mariefred, med alla systrar =P och Lena, hennes bror och kusin med familj var oxå med. Det var så här medeltidsmarknad och tornerspel, fast tornerspelet gick vi inte på eftersom dem tre små inte orkar sitta still och titta så länge... Sen gick vi också o tittade på slottet som fanns där, jag tror det hette Gripsholmsslott.
Sen när vi kom hem till mamma vid 7-tiden så åt vi, hon hade gjort tacos ;). Och nu på kvällen tittade vi på en av filmerna vi hyrde igår, den hette "One missed call", den var väldigt bra men otroligt läskig!!, tycker jag =P, men det kanske bara e jag som e lite känslig.. Alltså jag gillar att se sånna filmer= skräck/rysare men jag blir alltid lika skraj hehe..

**

Jaa igår dåra så åkte jag till pappa(igen) på morgonen o kom väll dit strax innan 12.. När jag bara hade vart där en liten stund så ringde ngn till pappa o sa att han kunde få jobba från och med idag o en vecka frammåt på en båt som heter Rosella (tror jag), så han bestämde sig för att göra det. Så idag hann jag inte äns träffa honom =(  för han åkte så tidigt imorse.. Men iaf så skjussade Lena hem oss till mamma på eftermiddagen, o sen åkte Karro med Sara på bio. Så jag och Mamma var själva, vi gick till Primo Ciao Ciao o köpte en pizza som vi tog hem o så hyrde vi 3 filmer =P. Så ikväll har jag bara tagit det lungt..

Imorn vid 9-9.30 kommer Lena och hämtar oss. Vi ska åka till mariefred, (Lena, jag, Karolina, Tyra, Tindra &Tesla) det e typ nån medeltidsmarknad elr nåt liknande.. så det ska bli skojj. Sen om vi inte kommer hem försent får jag se om jag åker hem till Eve en liten stund.

09:09

Heej o godmorgon (?)..
Är uppe så här tidigt för att jag ska åka till pappa idag, och jag vill komma dit ganska tidigt. Igår så blev det lite konstigt eftersom dom först hämtade mig vid 1-tiden, sen så pratade jag med Eve några gånger och hon ville jättegärna att jag skulle åka till Tumba med henne. Och tillslut så blev det så... Jag fick jätte dåligt samvete eftersom jag precis hade kommit dit och sen åkte jag typ på en gång :S. Så jag och pappa åkte samtidigt vid 4,, då möttte jag Eve o så gick vi o handla lite grejjer eftersom vi skulle grilla ;) *mysigt*!! Och en bit ifrån stationen mötte vi Glim och Alex =). Vi gick till nåt som hette möllebadet, det tog typ över en timme och gå :O! Men när vi äntligen kom fram så gick till ett berg som låg lite avsides, där började vi tända elden o sen så grillade vi.. Dem hade med sig en gitarr o allt så de satt och spelade lite. Vi hade väldigt trevligt tycker jag,, det blev väll inte som jag hade tänkt mig där mot slutet.. =S menmen..

Update

Gud vad seg jag är på att uppdatera.. Nu tänkte jag iaf skriva lite kort om dagarna;

DALARNA: Vi åkte upp på måndagen förra veckan oxh kom hem igen på lördagen, Upp  åkte jag bil med mamma, min moster och min kusin och på hemvägen tog jag och mamma tåget ;)
Under dagarna vi var där så gjorde vi inte så jätte mkt, tog det mest lungt.. Badade en massa (tillochmed jag =P), åkte båt, jag o mamma tog en promenad (jag med stavar hehe), satt framför brasan o värmde oss när det regnade, hade 5-kamp mm.
En dag tog vi även en tripp in till borlänge, till kupolen som är ett köpcentrum och tittade lite grann där. Men jag hade det iallafall väldigt mysigt även om det inte fanns så jätte mkt att göra hela tiden. Det är ju skönt att bara umgås med familjen lite oxå♥.

SÖNDAG; Var bara hemma och tog det lungt (tror jag). Mormor kom hit och hälsade på en liten stund på dan, annars hände det inte så mkt mer.

MÅNDAG; Jag och Eve åkte in till stan o kollade lite och bara gick omkring o pratade :) alltid roligt. Vi fick skjuss både det och hem av hennes föräldrar, så det var skönt att vi slapp åka tåg. Där inne hände det lite grejer som kanske inte ska nämnas i bloggen.. eve du förstår nog. Men iaf när vi gick omkring på hötorget började dem som sålde frukt att ropa på oss o sänka priserna och allt :P, vi fick oxå lite jordgubbar& körsbär gratis,, haha.

TISDAG; Egentligen skulle jag ha åkt till pappa på morgonen/förmiddagen men jag hade så ont i huvet så jag stannade hos mamma och åker idag istället.. så Karolina fick åka själv igår. På  dan så låg jag bara i soffan typ hela dagen och tog det lungt o vilade/ halvsov så att huvudvärken skulle försvinna, o tillslut så gjorde den det.. Och på kvällen vid 5 tiden så åkte jag och Eve till Tumba hihii =P. Där träffade vi Glim& hans kompis Alexander så vi var där ett tag med dem =D! Sen när vi skulle hem så råkade vi hoppa på fel tåg och åkte åt fel håll :O. Vi kom på det när vi kom till rönninge,, så där hoppade vi av o fick vänta i 25 minuter på rätt tåg. När jag kom tittade jag och mamma på nån film bara ;).


Home sweet home

Heej =D!!
Är äntligen hemma efter några dagar på flaxan i dalarna :P. Orkar tyvärr inte skriva så mkt nu  men det kommer jag lovar.
Antingen lite senare ikväll eller imorn ;). PUSS

Hejdå

Heej, nu ska vi åka..
Jag kommer inte att ha tillgång till data...men jag kommer hem på lördag så vi hörs då ;)
Ha det så bra! PUSS♥♥♥


God natt

Ska ta och gå o lägga mig nu.. har suttit o lagt inn låtar på min mobil o iPod nu ett tag så att jag har nåt och sysselsätta mig med imorgon i bilen :P hehe.
Jag hinner förhoppningsvis skriva nåt inlägg imorgon,, men annars får ni ha det så bra!
Puss<3

Färdigpackat

Nu har jag packat klart ;)!!  Det blev ganska mkt,, men det brukar det bli när vi ska packa. O hallå säg en tjej som inte packar med sig jätte mkt kläder o grejjer =P..hehe. Har oxå hunnit med att sitta o chatta lite med pappa =D, han skickade över EMD:s nya skiva som jag ville ha med mig upp till dalarna. Så nu måste jag bara lägga in den på min iPod. Men först måste jag hoppa in o ta en dusch, eftersom jag aldrig kommer orka det imorron bitti..
Hej så länge.

( Jusste jag kommer inte kunna att följa med till Eves landställe =( . För mamma ville inte att jag skulle åka dit (till mariefred) från dalarna.. Men jag hoppas verkligen att jag kommer kunna följa med dit lite senare i sommar!! För det är så mkt som vi har planerat som vi vill göra.. o det är lite grejjer som jag är lite sugen på och se där =P hehe. Eve du fårstår nog (?) ;)

Söndag

Heej, idag har släkten vart hemma hos oss och firat Tesla. Hon fyller ett på torsdag o eftersom vi åker till dalarna imorn o inte kommer kunna fira henne då så kom släkten idag ;). Det var roligt. Lenas pappa KG och farmor stannade också på middag. Pappa gjorde egen pyttipanna. Nu har jag precis kommit hem till mamma, Lens skjussade oss.
Nä nu ska ska jag ta och börja packa. =P
<3

Om igår

Heej, ja igår dåra så kom Eve hit vid 4 så vi satt lite vid datan o pratade en massa =P hehe. Sedan gck vi ut o kollade lite i centrum, o sedan var hon tvungen att åka hem för att dem skulle ha gäster på kvällen. Själv så var det bara jag o syster hemma för mamma var på söder ngn stans och åt middag med sin syster ;).. Så jag och Karolina gjorde egen pizza som blev super bra!! Vi äger haha :P. Sedan satte vi oss vid datan och kollade på bring it on- in it to win it... jag gillar verkligen den filmen har sett den ganska många gånger nu.. Lite senare sedan så såg vi på scream 2 på kanal 4. Dem filmerna år verkligen oxå jätte bra, det är sälan jag gillar skräckfilmer så mkt som jag gillar dem.

Nu snart kommer pappa o hämtar oss så jag måste gå o fixa mig klart.. Har inte sminkat mig  än!! (hjälp!?) hoppas jag hinner.
<33

Åhh!

Heej, bloggar från mobilen nu eftersom datan inte funkar(igen). Elr jaa det är internet som inte funkar. Jag blir så irriterad på comhem!! Vrf kan dom inte fixa det? Det blir så skit ofta, att varken telefonen lr datan funkar. Så jag får skriva om min fredag imorgon/(idag) =P när jag vaknar. \\Godnatt från en smått irriterad Alexandra

Torsdag

Heej, vad har ni haft för er ikväll? ;)
Jag och Eve har vart vid långsjön o haft det myys!! =D Hon kom hit typ vid 4-tiden, vi gjorde inte så mkt men så fick vi ett ryck och bestämde oss för att åka o grilla,,hehe. Så vi packade ihop lite grejjer och så köpte vi dricka, korv, bröd och engångsgrill på väg till tåget =P.. När vi blev hungriga o det var dags att tända grillen gick det ju inte sådär super bra..
Eller jaa, det blev ingen eld!! haha så vi satt där med våra tändstickor o tändare o försökt få det lite varmt, men det funkade inte.. det var fortfarande så kallt att man kunde lägga handen på gallret utan att man brände sig.
Det satt oxå några killar bredvid oss, dem var väll i 20-års ålder, som typ började skratta o drev med oss för att det verkligen inte funkade med våran grill. Tihii men det är en kul historia att berätta hehe..
<33

Dagens;




*"Sailor"- linne
* Svart tröja
*Jeanskjol

Lunchtime :P

Heejsan Svejsan, ska ta och äta lite lunch nu ;).. Efter det lovade jag att spela en omgång Yatzy med mamma och Ingela,,hehe!
Hörs senare..<3

Aurora

Heej =), sitter här med blött hår..har precis duchat och ska väll börja fixa mig lite. Vet inte riktigt när jag ska träffa Eve, hon skulle typ göra nåt i centrum med sin mamma o brorsa först tror ja..så jag får väll se hur det blir.
Men det är ju iaf ganska solit =P, vet dock inte hur varmt det är eftersom jag inte gått ut nåt än. Men jag kan tänka mig att detär ganska varmt, hehe hoppas det iallafall! Mormor ringde precis oxå =D! Hon grattade mig på "namnsdagen" =P tihii nää men idag är det Aurora som har namnsdag idag o när jag var liten, runt 4-5 års åldern så ville jag heta det hihi, gilligt vaa? ;)
<3

zzz

Tänkte ta och lägga mig i sängen nu, så.. God Natt!



(Sökte på Google på "God Natt" och en av bilderna som kom upp var den här..)

Onsdag

Heej, jag har äntligen fått tillgång till datorn, den har vart upptagen av min kära lillasyster!!
Idag (igår) iaf så gjorde jag inte så mkt, tog det lungt o låg i soffan tyyp.. sen så ringde ju Eve mig =D! Blev superglad eftersom vi inte setts på 2 veckor! Oj oj det är väldigt lång tid.
Sen lite senare bestämde vi att vi skulle träffas, Och pågrund av den jäkla busstrejken *arghh* så var Eve tvungen att ta cykeln ner hit till centrum, men det gick ju ganska fort det med. Så vid halv 10 tiden fick vi äntligen ses!! =)
Vi gick omkring o pratade i ca 2 timmar och jag kan verkligen säga att det behövdes. Vi hade massor att prata om.
Imorgon ska vi oxå ses ;), roligt roligt. Vi måste ju ta igen vår förlorade tid hehe.. vet inte vad vi ska göra då,,? Men nåt kul kommer vi väll på. Hoppas bara att det är fint väder så att vi kan spendera dagen ute, det är så mkt roligare än att bara sitta inne.
Snart ska jag nog ta o hoppa i säng.. ♥

GLAD =D

Pratade just med Eve :), och hon kom hem i morse från Italien!!
Har saknat dig super mkt!! ♥♥♥


21:25

Heejsan, jag hann inte skriva ett till inlägg på förmiddagen innan vi åkte för det böev så jäkla stressigt!!
Men iallafaall, hos morfar var det super mysigt. Vi grillade ute men åt inne eftersom det kom världens jäkla regnskur o tillochfrån var det lite gråa moln på himlen.
Men det var trevligt iaf, vi var 11 stycken tror jag. Jaa dte var kul att alla var där eftersom det inte blir tillfälle för alla  att träffas samtidigt så ofta.
<33

Tisdag

God Morgon =D, elr ja jag gick upp för ett tag sedan strax efter 11. Och idag känner jag mig helt utvilad ;) det var nog bra att jag gick o la mig lite tidigare igår. Och precis som jag sa så läste jag lite i min bok, och den börjar bli riktigt bra nu när jag kommit in i den.. Trots att det är en vuxen bok så är den väldigt lätt att förstå, det är ju inte bara litteratur utan den handlar ju lite om historia oxå,,.

Har som vanligt ett mindre klädproblem idag, jag vet inte vad jag ska ta på mig!! Men det är ju ganska bra väder..så ja får se vad jag väljer. Ska gå o göra mig i ordning nu.
Slänger inn iaf ett till inlägg innan vi ska åka.
KRAM<3

Måndag

Heej, jaa det har ju inte blivit nåt bloggande idag o den största anledningen till det är att satan har inte funkat på hela kvällen!! Den har "stått helt still" bara, sjukt irriterande.. Men nu funkar den ju iaf igen ;)
Imorgon bli det förhoppningsvis lite mer bloggande :)
(om datan funkar givetvis..) Imorn ska vi på grillning hemma hos morfar.
Ska bli riktigt kul, det blir typ alla i släkten som kommer (på den sidan av familjen). Vi ska vara där vid 3-tiden så jag ska försöka hinna med att skriva minst 2-3 inlägg innan vi åker o nått på kvällen..

Nä nu ska jag nog gå o lägga mig tror jag, det har blivit ganska sent dem sista kvällarna/nätterna. Ska kanske läsa, läser "Da Vinci Koden" som jag fick när jag fyllde år( 19mars).. Ger er en liten recension om vad jag tyckte om den när jag läst klart den, men det kan nog ta lite tid för den e så jäkla lång! =P
Puss och GodNatt,,♥

RSS 2.0