Resultat

Sä här blev resultatet av min stund av uttråkning =P;

  





♥♥♥
(GodNatt)

Mamma Mia!!

Ojj den här helgen har jag inte alls skrivit nått :S..
SKriver nu bara lite smått om vad som hänt!
Idag på dan var jag bara hemma o gjorde inte så mkt.., så jag började att locka mitt hår o sminka mig o så =D! Sen på kvällen kom Eve hit derekt från sitt landställe. Vi chattade lite på msn o drev med folk, och ja måste verkligen säga att vi fick oss ett gott skratt!! Jag kommer inte ihåg sist jag skrattade så mkt, det var nästan så att jag la mig på golvet o skratta =D!! A och igår var mormor&Lasse här och hälsa på (dem kom hem från Spanien i fredags) så dt var kul att träffa dom. I fredags var jag och Karolina o såg mamma mia!- musikalen på original språket (engelska) i globen. Den var jätte jätte bra. Synd bara att mamma inte kunde följa med :(, eftersom att hon opererade knät i måndags så har hon lite svårt att gå..
Ja det var lite om min helg, imorn är det måndag o dags för skola igen.... *tänk posetivt :P*





Kläder på fotot





Bilderna blev lite suddiga =(..

Men så här såg vi iallafall ut på skolfotot;
*Utsläppt hår
*Vitt linne/t-shirt
*Svarta hotpants
*Vit knästrumpa (på en fot :P)
*Röda pompoms


Skolfoto

Heej, fjärde dagen i skolan idag och vi hade 4 läxor!! Jag tror att alla förhören gick ganska bra, men jag måste fortfarande bli mer aktiv i det muntliga.. Vi hade oxå skolfoto idag, så det blev ingen idrott. Eftersom vi går i nian så skulle vi ha ett "spex-foto" så alla tjejjer var cheerleaders med pompoms o allt och killarna hade hockey tema! Fotografen sög!, han tog först några gruppbilder o sen när han skulle skriva upp våra namn, blev han typ helt galen o sprang därifrån. Han tyckte att vi pratade för mkt, men det var inte alls så farligt.. Så det blev inga singelfoton, han sa att vi skulle ta dit en annan fotograf =O. Jag vet inte hur det blir med det, men jag hoppas att han har lugnat ner sig tills imorn, så kan vi ta fotona då..
Nu på kvällen skulle vi alla danstjejor oxå gå på en dansföreställning på dansenshus, emn jag orkade inte så jag hoppade över det. Tog ett varmt bad istället =P..
Puss♥

20:20

Heej, hur mås det :P? Efter skolan idag gick jag bara hem o gjorde först inte så mkt.. Sen tänkte jag bara lägga mig en stund i soffan och så klart så sommnar jag =P hehe.. men det var jätte skönt! Sen eftersom mamma kom hem från sjukhuset igår o går med kryckor o allt så kan hon inte göra så mkt så jag och Karolina har tvättet lite kläder. Lite senare sedan gick vi ut i centrum o kollade lite, jag kom hem med en ny BH, en tröja och pompoms till skolfotot imorgon. Vi ska vara cheerleaders =)! Ja så snart ska jag packa ner lite kläder o sånt som man måste ha med sig imorgon o sen tänkte jag gå o lägga mig ganska tidigt idag..

Grekland

Jag orkar inte skriva så jätte mkt, så det blir mäst bilder..
Iallafall söndagen vi skulle åka så gick jag upp vid 4, för att hinna. Var supertrött då jag bara hunnit sova 3 timmar! Planet gick kl 8:25, och vi kom fram vid ett grekisk tid (12 svensk tid), men sen tog det lite tid att få väskorna o bussen till hotellet tog ca 1.5 timme.. Så vi var väll inte framme på hotellet förns vid 4 tiden. Sen under veckan gjorde vi en massa kul; åt god mat, fikade, shoppade, badade i poolen(poolerna) och i havet m.m. Jag och Karro åkte även parasailing, det är som en fallskärm man sitter fast under, men man sitter oxå fast med en lina i en båt..(lite svårt att förstå kanske om man inte vet..) Och för att komma ut till den båten var vi tvungna att åka vattenskoter =D och jag fick sitta bakom världens snyggaste grek!! A det var verkligen en upplevelse! :) Bilder från det kommer lite senare när pappa har skickat över bilderna från digitalkameran.. Ja vad har vi mer gjort då, joo vi har vart på "trollerikväll" och "greek night".. På trollerikvällen så skulle vi beställa drinkar i baren (alkoholfria till mig, Karolina & Tyra) men det blev nåt fel så jag och Karro fick med alkohol i haha,, men vi drack inte upp hela. Sedan så har vi oxå smakat grekisk raki, vilket var skit äcklig,, hehe :P.
Ja det har hänt en massa mer men en del grejer kan jag inte skriva i bloggen o resten orkar jag inte..

 













..så det var iaf lite bilder från resan;)

10-dans

Heej, skola idag igen.. Och den här dagen har vart jätte seg :S!
Kanske beror på att vi äter lunch så himla sent,, klockan halv 1. Vi hade oxå första mattelektionen för i år, och idag hade vi matte med Olles grupp. Och jag måste bara säga att han är en superbra lärare! lektionen blev så mkt roligare ;).
Efter skolan gick jag och Eve hem till mig, så att jag kunde byta om o så och sedan så gick vi hem till henne en stund.. Hennes pappa skjussade oss till Liljeholmen. Vi skulle på dans =D. Det var första lektionen i 10-dans idag. Så vi han gå igenom lite av cha cha cha och vals ;)!! Det var faktiskt skitkul. Och om inte alltför länge kan vi förhoppningsvis tävla..

Mina Grekiska inköp



+ Lite tuggummi och godis från supermarketen på hotellet & från tax freen

22:46

Heej, ska strax gå och lägga mig...
Har ju som det kanske märks inte hunnit skriva eller lägga in några bilder från Grekland, men det kommer!! Det är bara så att jag har haft fullt upp idag, med att packa upp det sista och allt.. Och mamma är heller inte hemma, så jag och min syster har vart själva. Hon är på sjukhuset och kommer inte hem förns imorn, hon gjorde sin fjärde knäoperation på 2År idag..
Jag har oxå hunnit med att träna lite 10-dans med vårat Let´s Dance spel, kände mig tvungen till det eftersom jag o Eve börjar dansa imorn =D!
Men ja somsagt imorn blir det ett inlägg om resan..
PUSS och GODNATT♥

Första skoldan..

..ja då var den avklarad! Har väll vart en ganska skön dag egentligen, har inte gjort så mkt. I början e det ju mest prat o information. Och så fick vi sluta tidigare eftersom vi inte hade ngn NO. Men jag skulle mkt hellre ligge vid poolen elr stranden i Rethymnon och sola!!!

Så här såg jag ut första dan i skolan;



*Blå/Vit tunika (Köpt i Grekland)
*Svarta leggings

Hemma nu.. :S

Är hemma från Rethymnon på Kreta nu..
Jag har haft så jäkla roligt!! Och längtar redan tbx..!! Nu orkar jag inte skriva om allt som hänt och allt vi gjort så det skriver jag imorgon o lägger in lite bilder ;). Ska strax gå och lägga mig eftersom jag ska upp till skolan imorgon.., o så är jag super trött efter att ha rest hela dagen.. Vi åkte från hotellet vid 11 imorse så det har vart en lång dag!
Det känns oxå som att klockan är 23:15, för det är ju en timmes skillnad mellan Grekland o Sverige.. och jag är kvar i Grekisk tid hehe :P.
Puss Och GodNatt♥

Näst sista..

..Ska nog snart gå och lägga mig, imorn måste jag gå upp vid 4 för att hinna...
Ha det så bra<333

..

Heej, sitter hemma hos pappa nu o har precis ritat lite med Tyra :) ;)
Det blir nog inte så många fler inlägg eftersom vi åker tidigt imorgon bitti.. Planet går 8:25 så vi måste åka härifrån tungelsta vid halv5-5 :S lite jobbigt.. Men det blir otroligt härligt när vi kommmer fram!
Idag ska vi väll inte göra så mkt, packa det sista och så. Dom har oxå "trägårdsfestivalen" (tror det heter så) här idag så vi går kanske ut ikväll o kollar på det, dem spelar lite musik mm..
Puss♥

Ung08

Heej, jo det blev ung08 med Eve idag =D. Vi gjorde massa kul, bland annat en egen löpsedel hos Sthlm City, o dom tyckte vår text var så bra/rolig att dom satte upp den på väggen ,hehe kuul ;)! O en massa annat kul gjorde vi. När jag kom hem så gjorde jag inte så mkt, men sen runt 19-tiden så kom mormor o fikade o så, hon ville träffa oss en sista gång innan vi åker. Ja nu e det inte långt kvar imorn kommer pappa&Lena och hämtar oss vid 11-12tiden och sedan på söndag morgon åker vi. Kreta i en vecka ska bli så jäkla härligt!! Nu på kvällen har vi bara packat o suttit och myst med mamma i soffan..

Och Eve Gumman jag kommer sakna dig så in i bomben mkt den här veckan!! Men jag vill verkligen att du ska veta att jag har haft en superbra sommar med dig o vi har hittat på så mkt o fått många nya minnen.. Kommer aldrig glömma sommar08 med dig! Älskar dig♥♥

Nattbuss

Heej, sitter här vid datan nu och e dötrött!! Igår åkte jag och Eve in till stan med 20:00 tåget o gick mot kungsan.. Det var ganska mkt folk där då o dom spelade lite musik på scenen o så. Men vi åkte dit för att kolla på filmen som dom skulle visa sen vid 22 haha =P. Vi kollade inte bara på filmen.., vi pratade oxå med lite kul folk. O ja tiden flög iväg, klockan blev halv 1 när vi började gå mot tåget.. Då hade vi precis stått och pratat med två killar som hette Hampus& Robin, ska kanske träffa dom lite idag. A iallafall när vi kommer till tåget så ser vi att det inte går nåt mot huddinge =O!! Vi fick panik, men det löste sig. Vi tog nattbussen istället men det var ganska smidigt det oxå. Vi kom hem vid halv 2, tog en nattsmörgås o gick sedan o la oss. Så vi somnade inte förns frammot 3. Och sen skulle vi upp klockan 7=S! Eve skulle vara barnvakt, så hon var tvungen att komma hem tidigt. När hon gått så tänkte jag sätta mig vid datan, men vårt jävla internet funkade inte. Så istället la jag mig i soffan och sov från halv 9 till halv 11 ;), o gud så skönt det va haha! Ska börja fixa mig snart, ska in till UNG08 idag igen. PUSS

Älvgården

Heej, idag åkte jag och Eve till Älvgården i Älvsjö och åt lunch. När vi skulle åka därifrån så valde vi att istället åka in till stan, så där gjorde vi inte så mkt,, gick omkring lite på drottninggatan o hötorget. Köpte dock inget. Jag hittade 2 par superfina klackskor som jag ville ha, men dem fanns inte i min storlek, fanns bara för stora =(.. Vi gick oxå in i ngn affär där dem hade balklänningar, o jag hittade en som jag blev kär i ;) hehe, nä men seriöst den vill jag ha på balen/vårfesten i vår.

12:19

Heejs, jag sitter här i pjamas och ska snart ta och hoppa in i duchen.. Jag har inte pratat med Eve idag än, men iaf så ska vi åka till Älvsjö =P och äta lunch.
Skriver mer sen innan jag åker <3

Min kväll..

Heej, ja somsagt mötte jag Eve vid 4, vi tog tåget in till stan och där mötte vi Alexander&Ludvig.. Vi skulle ju gå på bio men biljetterna var slut så vi hoppade över det. Istället så "lekte" vi kurragömma och drev med folk på stan =P hehe..  När killarna åkt hem så gick jag o Eve och åt middag på Taco bar (igen ;) O sen så gick vi lite i kungsträgården, men det började regna så då gick vi mot tåget istället. O påvägen så blev vi typ förföljda av 2 ca 45-50 åriga gubbar!! Usch säger jag bara!.. När vi kom till huddinge så väntade jag med Eve tills hennes buss kom, vi fick vänta i ungefär 30 minuter. Nu har jag suttit i telefon, först typ en timme med Alex o sedan en stund med Eve :).


Handen Centrum

Heej, idag vaknade jag ganska tidigt.. Tindra var på dagis och Tyra skulle ha en "mamma-dag" med Lena inne i stan. Så Tesla, Karolina, Jag och Pappa åkte till Haninge centrum och kollade lite, åt lunch o så ;). Vi köpte bland annat 2 undervattens kameror som vi ska ha på Kreta =D, nu e det inte långt kvar.. På söndag morgon åker vi!! Sen så skjussade dem hem oss till mamma och nu sitter jag här. Jag ska in till stan ikväll på bio. Så jag ska möta Eve vid 4. Det blir mysigt!
Puss♥♥

11 augusti

Hejj, sitter här hemma hos pappa nu.. Idag så var jag först hemma hos mamma, min moster o kusin kom till oss idag igen, först så skulle Thea klippa sig så då öljde vi med. Hon blev jätte fin!, med lugg och allt. Sedan gick vi hem o fikade och efter det så åkte jag o Karolina till Haninge. Där hämtade pappa&Lena oss så åkte vi till Tyra och Tindras dagis o hämtade dom. O efter det åkte vi hem till min faster och åt middag. Nu tittar vi på CSI och när dete slut ska vi spela Wii =D! Hörs mer imorn♥

1 vecka!!

Idag e det bara en vecka tills vi åker till Kreta :D!!
Längtar supermkt! (Synd bara att Eve inte kunde följa med :S)
♥♥♥

Bläbärsplockning..

..ja idag har jag inte gjort så mkt, min moster o kusin kom hit o va här några timmar. Dem kom redan vid kvart i ett, så då hade jag typ precis gått upp =P haha. Sedan ville Thea (min kusin) gå ut och plocka blåbär så då följde jag med henne, mamma och Karolina ut. Inte för att jag plockade nå blåbär.. men jag var iaf med som sällskap ;). Va kanske inte så jätte pratsam :S jag hade annat att tänka på.. =S. Det var väll typ allt för idag..

Stureplan 080808

Hejjs, skriver lite om gårdagen och idag ;).

Eve kom hit igår nångång på dagen, vi satt först o pratade o så och sen gick vi ut i centrum en stund o kollade lite innan vi gick hem och åt. Sedan gick vi ut igen, den gången för att hyra film ;) det blev två stycken.. Vi kom hem o då satt vi på ballkongen =P innan vi gick in och kollade på den första filmen. Som var Flood, den var riktigt bra faktiskt, lite seg ibland bara ..menmen. När filmen var slut gick vi ut en stund och träffade Niclas, Mathias och deras kompis Alex, det blev inte alls så länge ca en timme bara. O när dom tagit bussen hem så gick vi hem till mig o kollade på Fjorton Suger hehe :P.. men den var faktiskt oxå väldigt bra!! O tillsist innan vi gick o lade oss satt vi lite vid datan, chattade och så. Och sedan somnade vi inatt vid 4 =)!

Idag vaknade vi strax innan 12, så vi gick upp och åt frukost. Sen så tog vi på lermask haha, vi hade skitkul! För den lixom stelnar så man kan typ inte skratta elr nåt ;)hehe. Men när vi sköljt av den, klädde vi på oss o gjorde oss iordning för att åka in till stan. Vi skulle ha gått på vattenkriget SYD-NORD, men det blev inte riktigt så.. lång historia o jag orkar inte berätta allt. Men istället så åkte vi o åt på Taco Bar, å ojj så skönt det var att komma in i värmen och kunna vila fötterna! Sedan begav vi oss till kungsan, men det var inte så jätte mkt grejjer där. Så efter en stund gick vi mot drottningatan o tillslut blev det stureplan istället =D! Haha vi hade jättekul!! Men lite pinsamt blev det när vi såg en av våra lärare från skolan :P, men hon såg inte oss som tur var. Men ja jag kan inte säga annat än att jag har haft toppenkul med dig Eve!!=)
Och jag vill inte riktigt skriva allt som hände på stureplan här i bloggen, men det var väldigt bra! O mitt humör e på topp igen ;)..

-

Jag har absolut ingenting att skriva om just nu känns det som =S.... Men God morgon!

I Want You To Want Me


Girlicious

Natti Natti.

God natt!, snart iaf =P.. Nä men allvarligt jag är dödstrött!! Beror väll på träningen idag antar jag eftersom jag inte brukar springa så mkt o så.. + att jag börjar bli lite krasslig, har lite ont i halsen. Hoppas att det inte bryter ut o blir värre!,

Nu till lite roligare saker =). Jag hade tänkt att börja videoblogga lite ibland! Så den första videon kommer förhoppningsvis upp imorn :P. ♥♥

Träning!

Hejjs, =D idag har jag faktiskt hunnit med ganska mkt tycker jag.. Först imorse gick jag upp vid 11 o åt frukost o hoppade sedan in i duchen. Sen vid ett tiden gick jag och Karolina ut i centrum, vi hämtade biljetterna till Mamma Mia! *Jippii*. Och så efter det åkte vi till farsta, vi var inte där så länge men ändå lite shopping hann vi med. Jag kom hem med en ny väska och en ny t-shirt. När vi kom hem sen så bytte jag bara kläder o gick (observera GICK =P)  sedan hem till Eve, vi sprang en runda i spåret uppe i solgård som är ca 2-3 km. Så gick vi gem till henne efter det o tränade i hennes träningsrum! Det var jätte kul, vi får se till att göra det här till en grej vi gör typ en gång i veckan! =) Och så har jag bara hunnit med att ducha och äta middag sen jag kom hem. ♥

Yeyy!

Jaa idag beställde mamma biljetter till mamma mia! musikalen =D, ska bli superkul!! Fredagen den 29/8 ska vi gå.
Den här gången den går i Sverige är den på Engelska så det ska bli kul, en hel föreställning på engelska..


Och ikväll då så har jag inte gjort så mkt, tittat lite på tv och så. Och filmen Blue Crush som visades på trean (ngn som såg den) var textad på danska! Så otroligt irriterande. Det växlade mellan att vara ingen text alls o på danska, så då var det ju bättre när det inte va nån alls..


Outfit





* Jeans- Bik Bok
* Svart polo- Bik Bok
* Grön randigt linne- Cubus
*(Systers) Guld halsband- Ur&Penn
*Guld armband- H&M


....

God morgon!, elr jaa för ett tag sen iaf. Jag gick inte upp så jätte sent idag runt 10:30 o då åt jag frukost i soffan *myys* och kollade lite på det sista av Oprah Winfrey Show. Det var ganska bra idag, det handlade om usas motsvarighet till Let´s dance, Dancing with the stars. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, är kanske bara hemma o tar det lungt. Går kanske ut en snabbis i centrum o kollar...

Muntras upp!


Jag behöver muntras upp nu!, så om det är ngn som kan nån rolig historia elr nåt? =P
Hehee ni får gärna skriva den i kommentarerna isåfall..
Så länge lägger jag in en av EMD´s mobilbloggar, dem flesta är så sjukt roliga!!!
Jag börjar asgarva varje gång.. =D

Eve du vet vad det handlar om..(?) och du kanske oxå behöver muntras upp!?


A allvarligt jag kan inte hålla mig för garv! ;)♥


"Tråk"-väder

Usch vilket väder vi har!! Får väll hoppas att det klarnar upp snart ;)!

Idag färjade ju somsagt mamma mitt hår igen, den här gången i samma färg. Bara så att utväxten skulle försvinna o så.
Sen åkte jag med mamma och Karolina till polisstationen i flemingsberg för att mamma skulle hämta ut sitt nya legg. När vi kom tbx till huddinge mötte jag Eve och vi gick o åt lunch. Sedan gick vi hem till mig, vi satt typ en halv timme vid datan o chatta, sedan resten av tiden satt vi bara och pratade!! Det var jätte skönt. Vi pratade oi flera timmar. Sen gick hon hem vid strax efter halv 8 och sedan dess har jag inte gjort så mkt...
♥♥♥

Hårfärg

Hejjs, jag sitter här med med hårfärgen i :P. Det är så att jag bad mamma färga utväxten o lite på ställerna där det fortf var lite för mörkt. Så jag ska strax hoppa in i duchen! Hoppas bara att resultatet blir bra..
Kram

Top Model

Godmorgon! Usch vad jobbigt det är att gå upp så här tidigt, jag har verkligen inte sovit klart! Men jag vaknade o kan inte somna om..
Ajja jag får lägga mig i soffan och titta på Top Model som börjar nu, hehe =P och kanske äta lite frukost oxå. ♥


?

Hejj, vad gör folket nu ra?
Jag sitter bara o chattar lite, tänkte väll gå o sova snart.. Men jag är inte så trött o jag läste ut min bok igårkväll så jag kan inte trötta ut mig med den.. Jag läste ju Da Vinci Koden, och jag tänkte skriva en recension(stavas det så?) om den imorn.
♥♥




Carrie Underwood- Before He Cheets

3 augusti

Hejs, idag har jag vart med Eve. å så ovanligt! hehe =P. Hon kom iallafall hem till mig o vi satt först o prata lite i mitt rum innan vi gick ner i centrum. Gick omkring lite innan vi gick in på McDonalds och åt lite lunch. Sen gick vi upp till mig igen.... o jaa kul hade vi ;)! Efter ett tag var hon tvungen att gå för hon skulle på bio med sin familj.
♥♥♥

Grattis i efterskott till mamma som hade namnsdag igår!

Ikea

Hejj där!
Ja idag var vi ju som sagt på IKEA, o vi var ju inte direkt ensamma =P. Det var smockfullt! Men vad kan man vänta sig en regnig lördag.. Iallafall så blev det inget stort men vi köpte lite olika små saker. Så nu håller vi på att fixa i vårt rum med nya växter& krukor, krokar o en spegel :). Alltid kul med lite nytt. Vi åt även lunch där, o det är nästan som ett måsta att ta deras köttbullar, hehe. Men asså allvarligt IKEA´s köttbullar är supergoda och chokladmousse till efterrätt. Nej nu ska jag återgå till fixandet i rummet, vi hörs senare!♥

12:54

Hejj, nu har jag suttit i ett bra tag o fixat med bloggen ;). Det är jätteroligt!
Så tack till http://www.designadinblogg.se/ som har bra guider hur man enkelt fixar designen i sin blogg..
Nu ska jag gå o klä på mig o sminka mig, för vi ska antagligen till IKEA snart. Det blir jag, mamma, Karolina och Anna.
PUSS♥

Sussa

Ska gå o krypa ner i en förhoppningsvis ganska sval säng..
Vi hörs imorn & Sov Gott!♥

Nöjd!

Måste bara säga att jag för engångs skull blev otroligt nöjd med designen här på min blogg!!
Tack Karolina för hjälpen =D. Älskar dig lillasyster♥

Sol & Bad

Godmorgon alla!
Snart ska jag åka till Gålö(igen) =P, det ska bli mysigt. Vi är nog där hela dagen, men jag skriver nåt mer ikväll.
Hejj så länge..♥

RSS 2.0